Professionele begeleiding

Het ontwikkelen van het kind binnen een veilige warme omgeving. Er samen een fijne dag van maken en het ziek zijn even vergeten. Dat is MKDV MKDV CityKids! MKDV CityKids is géén standaard kinderdagverblijf, maar een bijzonder kinderdagverblijf voor kinderen tot 6 jaar die specifieke verpleegkundige zorg nodig hebben. Gespecialiseerd verpleegkundigen bieden professionele opvang in een warme en veilige omgeving.

De kinderen komen met leeftijdgenootjes in contact en kunnen van en met elkaar leren en zich verder ontplooien. Het doel is de ontwikkelingskansen van de kinderen te bevorderen en het gezin te ontlasten. Daarbij is het ook de bedoeling om de kinderen een leuke dag te bezorgen en ze even het ziek zijn te laten vergeten!

MKDV CityKids is te vinden in het centrum van Rotterdam. Wij hebben een zelfstandige ruimte, maar werken nauw samen met Kinderdagverblijf Kids Wonderworld Dribbel en logopedie en fysiotherapie Rotterdam. Alle drie partners die zich in hetzelfde gebouw bevinden. Zo kunnen wij gebruik maken van alle aanwezige voorzieningen.

Door de samenwerking met Kinderdagverblijf Dribbel komen zieke en gezonde kinderen op een logische en natuurlijke manier met elkaar in contact. Een praktisch voordeel is om ook broertjes en zusjes bij Kinderdagverblijf Kids Wonderworld Dribbel te plaatsen (in overleg) zodat ouders hun kinderen op één adres kunnen brengen en halen

MKDV Citykids werkt zoveel mogelijk op dezelfde manier als u thuis om de overgang voor uw kind soepel te laten verlopen. De kinderen worden geobserveerd en verzorgd door pedagogische medewerkers.  De verpleegkundige verzorging en handelingen worden volgens vastgestelde protocollen uitgevoerd door een kinderverpleegkundige.