Het Kinderparadijs

Kinderdagverblijf ‘Het Kinderparadijs’ is al langer dan 30 jaar een begrip op het gebied van professionele, gecertificeerde kinderopvang in de regio Capelle. Consistente kwaliteit, gecertificeerde pedagogische medewerkers en het creëren van een tweede-huis ervaring voor uw kind zijn onze kernwaarden. Door middel van een vrolijke en kindvriendelijke omgeving en een breed aanbod aan activiteiten waaronder sport en spel voor de leeftijdsgroep 0-12 jaar, geven wij inhoud aan onze kernwaarden. Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden dat uw kind bij ons in goede handen is.

Bij de kinderopvang van Het Kinderparadijs kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind in een veilige, vrolijke en liefdevolle omgeving. Aan persoonlijke aandacht en plezier ontbreekt het nooit. Er is onder alle omstandigheden ten allen tijde een medewerker die tijd en aandacht heeft voor uw kind, ook als het druk is. Het Kinderparadijs is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen.

Met leuke, verrassende en varierende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag weer een nieuwe beleving, daarvoor staat Het Kinderparadijs!
Bereikbaarheid
Kinderdagverblijf Het Kinderparadijs is gevestigd aan de Rivium Oostlaan 21-29, gelegen in het kantorenpark Rivium te Capelle a/d IJssel nabij Rotterdam.

Met de auto

Ter hoogte van de Van Brienenoordbrug aan de A16 is Rivium gesitueerd. De op- en afritten zijn aan de Abram van Rijckevorselweg. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A20, A15 of de A13. Aan de A16, afslag 26, ligt het P + R Transferium Kralingse Zoom (Kralingse Zoom 50, 3062 SM Rotterdam) waar binnenkort 1700 auto’s een veilige plek hebben. De bus of metro kan u vanaf het Transferium verder op weg helpen. Het P + R Transferium Capelse Brug (Abram van Rijckevorseplein 46, 3065 SM Rotterdam) heeft een parkeerterrein van zeker 450 plaatsen. Er is een bus- en metroverbinding. Vanaf de centraal gelegen Verandagarage (Siem Heidenstraat 6, 3077 MS Rotterdam) kunt u met de watertaxi naar de overkant varen, waar Rivium is gevestigd.


Openbaar Vervoer

METROSTATIONS
Capelse Brug en Kralingse Zoom (eventueel verder met bus of parkshuttle).

BUSHALTES

Vanaf metrostation Capelse Brug naar Rivium: lijn 95, 97 en 98. BUS Tussen Metrostation Kralingse Zoom en Rivium 4e Straat rijdt tevens bus W500.

ELEKTRISCHE PARKSHUTTLE

Iedere werkdag vanaf metrostation Kralingse Zoom rechtstreeks naar Rivium om de 2,5 tot 6 minuten. De reistijd is 8 minuten!

Het Kinderparadijs
Rivium Oostlaan 21-29
2909 LL Capelle a/d IJssel
T. 010 4369817
E. info@kidswonderworld.nl