Dribbel

Het mooie moderne gebouw van kinderdagverblijf Dribbel ligt midden in het centrum van Rotterdam. Er is een open en gezellige sfeer waarin kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers op ontspannen wijze met elkaar omgaan. De buitenruimte bestaat uit een zeer uitgestrekt dakterras waar de kinderen fijn buiten kunnen spelen. Bij kinderdagverblijf Dribbel krijgen de kinderen gezonde voedzame maaltijden. Dribbel heeft een babygroep, een dreumesgroep en een peutergroep.

Kids Wonderworld streeft ernaar dat ieder kind vrolijk en vol plezier bij ons binnenkomt en aan het eind van de dag weer vrolijk naar huis gaat. De toegewijde pedagogisch medewerkers en de liefdevolle, huiselijke omgeving in combinatie met het unieke en verantwoorde pedagogische beleid maken dat Kids Wonderworld voor u en uw kind elke dag weer een kleine stap in de wondere wereld van het kind zijn.

Bereikbaarheid

Kinderdagverblijf Dribbel is gevestigd op de Van Oldenbarneveltplaats, op steenworp afstand van het Beursplein. Tramlijnen 8 en 25 stoppen voor de deur (halte Lijnbaan). Verder is ons kinderdagverblijf te bereiken met alle metrolijnen (halte Beurs), buslijnen 32 en 46 (halte Westblaak) en de tramlijnen 4, 7, 20, 21 en 23 (halte Kruisplein)

Rondleiding

Kennismaken met kinderdagverblijf Dribbel kan natuurlijk altijd door een gratis rondleiding te maken.

Kinderdagverblijf Dribbel
Van Oldenbarnveltplaats 432
3012 AP Rotterdam
T. 010 - 4334127
E. dribbel@kidswonderworld.nl

Openingstijden
De openingstijden zijn ruim, van 7:30 tot 18:30

Inspectierapport GGD
Benieuwd naar het inspectierapport van de GGD horende bij deze vestiging? Bekijk ze op de pagina ‘Inspectierapport GGD’