De Wereld

Kinderdagverblijf De Wereld is gevestigd in een gebouw met huiselijke en gezellige sfeer. Er is een afgesloten tuin. De tuin grenst aan een groot park, maar ook aan alle groepsruimtes, zodat de kinderen veel buiten kunnen spelen. Kinderdagverblijf De Wereld heeft verticale groepen, maar ook een speciale babygroep voor de allerkleinsten van 10 weken tot 1,5 jaar.
Bij kinderopvang Kids Wonderworld De Wereld streven wij  ernaar dat ieder kind vrolijk en vol plezier bij ons binnenkomt en aan het eind van de dag weer vrolijk naar huis gaat. De  toegewijde leidsters en de liefdevolle, huiselijke omgeving in combinatie met het unieke en verantwoorde pedagogische beleid maken dat Kids Wonderworld voor u  en uw kind elke dag weer een kleine stap in de wondere wereld van het kind zijn.

Extra Opvang Nodig

In onvoorziene situaties kunnen klanten (met een lopend contract) een beroep doen op onze kinderopvang. Wij denken met u mee en bieden u diverse incidentele opvangmogelijkheden. Onder incidentele opvang verstaan wij opvang die niet in een contract is opgenomen en naar behoefte kan worden afgenomen zolang de bezetting het toelaat. Zo kunnen wij ook kinderen van ouders die geen contract bij ons hebben op incidentele basis opvang bieden. We vertellen u daar graag meer over. Voor een advies op maat kunt u terecht bij onze locatiemanager of bel met onze afdeling Klantenservice op telefoonnummer: 010-2857581

Bereikbaarheid

Kinderdagverblijf De Wereld is gevestigd aan de Gouvernestraat 70e in Rotterdam. Op vijf minuten loopafstand van het Centraal Station en het Eendrachtsplein. Behalve de metro-, tram- en buslijnen die op deze stations stoppen is ons kinderdagverblijf is te ook bereiken met tramlijnen 4, 7, 8, 20, 21, 23 en 25 (halte Kruisplein). U kunt in de straat parkeren (betaald parkeren).

Bekijk De wereld op video

Kennismaken met kinderdagverblijf De Wereld kan natuurlijk altijd door een gratis rondleiding te maken. Nu al een kijkje nemen kan door het filmpje te bekijken .

KDV De Wereld
Gouvernestraat 70e
3014 PR Rotterdam
T. 010-4366447

Openingstijden
De openingstijden zijn ruim, van 6:30 tot 18:30

 

Inspectierapport GGD
Benieuwd naar het inspectierapport van de GGD horende bij deze vestiging? Bekijk ze op de pagina ‘Inspectierapport GGD’

Benieuwd naar het wenbeleid van Kidswonderworld? Bekijk het wenbeleid.

Bekijk de video

Agenda/activiteiten

Naar de Agenda

Reserveer een rondleiding