Rotterdam Kinderdagverblijf

Rotterdam Kinderdagverblijf

Kwaliteit en goede zorg in het kinderdagverblijf in Rotterdam Kidswonderworld wordt door ons als een doel op zich gezien. Indien u kiest voor Kids wonderworld, kiest u voor een professioneel kinderdagverblijf waar de ontwikkeling van uw kind centraal staat. Wij zijn gevestigd in onder andere het centrum van Rotterdam, in het oude westen in Rotterdam en wij hebben een kinderdagverblijf in Rotterdam Kralingen Crooswijk. Onze locaties zijn daardoor vaak op loopafstand te bereiken.

Kinderdagverblijf in Rotterdam | Het Grote Rijk

Kinderdagverblijf locatie Het Grote Rijk ligt midden in de wijk Kralingen- Crooswijk.  De locatie is gevestigd in een historisch gebouw op de eerste verdieping kinderen. Dagelijks krijgen de kinderen een gezonde warme maaltijd,  en er is een gezellige en open sfeer waar onze pedagogisch medewerkers en de ouders van de kinderen op een ontspannen manier met elkaar omgaan.  Het kinderdagverblijf Het Grote Rijk biedt zowel babygroepen als zogenaamde verticale groepen.

<foto>

Kinderdagverblijf in Rotterdam | De Wereld

Kinderdagverblijf locatie De wereld ligt in het oude westen van Rotterdam en is een gezellige locatie waar een huiselijke sfeer hangt. In de soms drukke stad biedt deze kinderdagverblijf in Rotterdam een veilige en prettige sfeer. Dit wordt mede gecreëerd door de afgesloten tuin waarin de kinderen lekker kunnen spelen. Ook heeft deze kinderdagverblijf locatie een aangrenzend groot groen park waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

<foto>

Kinderdagverblijf in Rotterdam | Dribbel

U wilt uw kinderdagverblijf in hartje centrum van Rotterdam? Kinderdagverblijf de Dribbel is gelegen op een paar honderd meter van de Rotterdamse koopgoot en daarmee een zeer centrale locatie. De locatie kenmerkt zich door wederom een comfortabel dakterras, goed geschoolde pedagogisch medewerkers en een zeer ontspannen sfeer. Op deze kinderdagverblijf in Rotterdam zijn zowel babygroepen als verticale groepen.

<foto>

Kinderdagverblijf in Rotterdam regelen?

Wilt u uw kinderdagverblijf regelen in de regio Rotterdam? Wij bieden u dan graag de mogelijkheid om vrijblijvend te komen kijken op een van onze Rotterdamse locaties. Kids Wonderworld ziet het als de belangrijkste taak om kinderen te verzorgen en te begeleiden waarbij de focus op kwaliteit essentieel is. Wij zien het als doel om uw kinderdagverblijf in Rotterdam te faciliteren en u te ontzorgen. Wij zien de kinderen op alle drie de kinderdagverblijf locaties als ‘onze kinderen’. Het staat buiten kijf dat wij niet alleen de richtlijnen en eisen van de overheid volgen, maar ook het Convenant Kwaliteit Kinderdagverblijf  waarin basiseisen voor kwaliteit staan opgesteld.

Wij hopen u en uw kind(eren) binnenkort te mogen verwelkomen in Rotterdam.