Kids WonderWorld presenteert ieder kwartaal een leuke nieuwsbrief voor alle ouders en betrokkenen. Heeft u deze gemist of wilt u de nieuwsbrief nog een keer bekijken? Onderstaand een overzicht!

Nieuwsbrief september tot en met december 2022

De nieuwsbrief van september tot en met december 2022 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief mei - augustus 2022

De nieuwsbrief van mei tot en met augustus 2022 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief januari - april 2022

De eerste nieuwsbrief van januari tot en met april 2022 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief oktober tot en met december 2021

De eerste nieuwsbrief van oktober tot en met december 2021 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief mei tot en met augustus 2021

De nieuwsbrief van mei tot en met augustus 2021 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief januari tot en met april 2021

De nieuwsbrief van januario tot en met april 2021 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief september tot en met december 2020

De nieuwsbrief van september tot en met december 2020 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief mei tot en met augustus 2020

De nieuwsbrief van mei tot en met augustus 2020 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief eerste kwartaal 2020

De eerste nieuwsbrief voor het jaar 2020 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes m.b.t. het eerste kwartaal van 2020. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief vierde kwartaal 2019

De derde nieuwsbrief voor het jaar 2019 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes m.b.t. het vierde  kwartaal van 2019. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief tweede/derde kwartaal 2019

De tweede nieuwsbrief voor het jaar 2019 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes m.b.t. het tweede en derde  kwartaal van 2019. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief eerste kwartaal 2019

De eerste nieuwsbrief voor het jaar 2019 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes m.b.t. het eerste kwartaal van 2019. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief derde kwartaal 2018

De eerste nieuwsbrief voor het jaar 2018 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes m.b.t. het derde kwartaal van 2018. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief eerste kwartaal 2017

De eerste nieuwsbrief voor het jaar 2017 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes m.b.t. het eerste kwartaal van 2017. Veel leesplezier en tot de volgende editie!

Nieuwsbrief vierde kwartaal 2016

De laatste nieuwsbrief voor het jaar 2016 ligt voor u klaar! Andermaal boordevol nieuwtjes over het afgelopen kwartaal met uiteraard een enthousiaste vooruitblik op de feestdagen. Veel leesplezier en tot over 3 maanden!

Nieuwsbrief derde kwartaal 2016

De gloednieuwe nieuwsbrief van het derde kwartaal 2016 is er eindelijk! Boordevol nieuwtjes over het afgelopen kwartaal en een vrolijke vooruitblik op het laatste kwartaal 2016. Veel leesplezier en tot over 3 maanden!

Nieuwsbrief laatste kwartaal 2015

Hier de nieuwe nieuwsbrief van het alweer het laatste kwartaal van 2015 met een terugblik op de afgelopen maanden en een vooruitblik op 2016! Geniet ervan en tot over drie maanden!

Nieuwsbrief #3 december 2014

Hierbij de nieuwsbrief van oktober met weer veel nieuws en leuke weetjes over de prachtkinderen van Kids Wonderworld. Blijf zo op de hoogte van onze maandelijkse bezigheden. Veel lees plezier!

Nieuwsbrief #2 Juni 2014

Hierbij de nieuwsbrief van juni 2014. In deze editie kunt u lezen wat wij in de zomer allemaal gaan beleven bij Kids Wonderworld. Een hoop leuke nieuwtjes over de paasviering en Koningsdag etc.. Blijf op de hoogte van de voortgangen van de nieuwe  teamleden en leuke foto’s van de activiteiten.

Nieuwsbrief #1 Maart 2014

Hierbij de nieuwsbrief van maart 2014. In deze editie kunt u lezen wat wij afgelopen half jaar allemaal hebben beleefd bij Kids Wonderworld. Een hoop leuke nieuwtjes en feestelijkheden uit de maand december en januari. Blijf op de hoogte van de voortgangen van de nieuwe locaties en leuke foto’s van de activiteiten.

Nieuwsbrief #1 Oktober 2013

Hierbij de nieuwsbrief van oktober 2013. In deze editie kunt u lezen wat wij de afgelopen zomer allemaal hebben beleeft op Kids Wonderworld. Van watergevechten tot het bezoeken musea en natuurlijk niet te vergeten: het jaarlijkse zomerfeest. Daarnaast aandacht voor onze nieuwe vestigingen op de sportvelden van Leonidas en onze vernieuwde social media sites. En tot slot nog een heerlijk recept voor een onvergetelijke Halloween.

Nieuwsbrief: Editie 4 2012

In de laatste editie van de Kids WonderWorld nieuwsbrief 2012, blikken we terug op het laatste half jaar van dit kalenderjaar. Een hoop leuke nieuwtjes en feestelijkheden. De opening van locatie Dribbel, zomerfeesten en volop activiteiten in de zomervakantie. In het onderdeel nieuws vanuit het management onder andere aandacht voor het tevredenheidsonderzoek en de uitkomsten hiervan.

Nieuwsbrief: Editie 1 2012

In de eerste nieuwbrief van 2012 aandacht voor de geslaagde nieuwjaarsreceptie. Op 12 januari hebben ouders, kinderen en medewerkers in theater De Gouvernestraat samen gegeten en naar de filmpjes en optredens van de kinderen gekeken. Daarnaast aandacht voor Kids WonderWorld en de Nationale voorleesdagen. En de laatste nieuwtjes van de verschillende vestigingen? Ook die zijn natuurlijk aanwezig!

Nieuwsbrief: Editie 4 2011

In de laatste editie 2011 een terugblik op de zomer, Sinterklaas en zijn pietermannen zagen we langs komen op de verschillende vestigingen en De Batavier ging in de herfstvakantie een dag naar PonyPark Slagharen! Verder een terugblik op het jaar vanuit het management en veel meer. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief: Editie 3 2011

In de derde editie van de nieuwsbrief die vlak voor de zomer verscheen aandacht voor nieuws vanaf de verschillende locaties van Kids WonderWorld. Wat komen we in deze editie zoal tegen: een bezoek aan de kinderboerderij, smullen geblazen op de paaslunch een aandacht voor respectvol met elkaar omgaan. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief tweede en derde kwartaal 2020

De eerste nieuwsbrief van mei tot en met september 2020 ligt klaar voor u. Veel nieuwtjes, leuke foto’s en weetjes. Veel leesplezier en tot de volgende editie!