Kinderopvang Kralingen

Zoekt u Kinderopvang in Kralingen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Kids Wonderworld biedt op de Oostzeedijk, dat hoort bij de wijk Kralingen en deel uit maakt van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk  kinderopvang. Kralingen is een wijk met zeer veel contrast. Enerzijds is Kralingen een zeer rijke buurt, terwijl anderzijds er in en rond Kralingen veel volksbuurten zijn.

De kinderen kunnen in een gezellige en open sfeer onder het toezicht van onze pedagogisch medewerkers op een ontspannen wijze met elkaar omgaan. De buitenruimte bestaat uit veel groen waar kinderen in dit groene gedeelte van Kralingen fijn met elkaar kunnen spelen. Natuurlijk wordt op de kinderopvang Kralingen ook een heerlijke warme maaltijd geserveerd en heeft de kinderopvang plaats voor zowel verticale groepen als babygroepen.

De kinderopvang Kralingen is goed bereikbaar. Meer informatie vindt u onder ander op deze pagina. De kinderopvang is ideaal voor bijvoorbeeld werknemers van omliggende bedrijven in de wijk Kralingen zoals de Erasmus Universiteit, het Novotel Hotel of de op het vlakbij gelegen rivium industrieterrein.

kinderopvang kralingen

kinderopvang kralingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Kids Wonderworld hebben wij de belangrijke taak om kinderen te verzorgen en te begeleiden. Wij vinden dat kwaliteit is hierbij essentieel is, bij de zorg voor ‘onze’ kinderen ligt de lat hoog. Kids Wonderworld hanteert niet alleen de richtlijnen en eisen van de overheid, maar ook het binnen de sector afgesproken Convenant Kwaliteit Kinderopvang 2013. Hierin staan de basiseisen voor kwaliteit die aanbieders en afnemers van de kinderopvang gezamenlijk hebben gemaakt. Bijvoorbeeld over de leidster-kind ratio: het maximaal aantal kinderen dat één pedagogisch medewerker mag opvangen. (Deze ratio is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen).