Kinderopvang Kralingen Crooswijk

Zoekt u Kinderopvang in de wijk Kralingen- Crooswijk? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Kidswonderworld biedt op de Oostzeedijk 104 ,  kinderopvang van hoge kwaliteit. Kralingen is een wijk met zeer veel contrast.  Enerzijds is Kralingen een zeer rijke buurt, terwijl anderzijds er in en rond Kralingen veel volksbuurten zijn. In deze wijk vindt u onder andere de Erasmus universiteit, maar ook een hockeyclub en andere sportfaciliteiten.

Het mooie en Historische pand voor kinderopvang op de Oostzeedijk genaamd ‘Het Grote Rijk’ en ligt aan een drukke doorgaande weg. De kinderen kunnen in een gezellige en open sfeer onder het toezicht van onze pedagogisch medewerkers op een ontspannen wijze met elkaar omgaan. Natuurlijk wordt op de kinderopvang Het Grote Rijk ook een heerlijke warme maaltijd geserveerd en heeft de kinderopvang plaats voor zowel verticale groepen als babygroepen.

De kinderopvang Het Grote Rijk is goed bereikbaar. Meer informatie vindt u onder ander op deze pagina. De kinderopvang is ideaal voor bijvoorbeeld werknemers van omliggende bedrijven in de wijk Kralingen – Crooswijk,  zoals de Erasmus Universiteit, het Novotel Hotel of de op het vlakbij gelegen rivium industrie terrein.

Kinderopvang de Esch

Kinderopvang de Esch

Meer informatie over kinderopvang Het Grote Rijk :

Bij Kids Wonderworld Het  Grote Rijk hebben wij de belangrijke taak om kinderen te verzorgen en te begeleiden. Wij vinden dat kwaliteit is hierbij essentieel is, bij de zorg voor ‘onze’ kinderen ligt de lat hoog. Kids Wonderworld hanteert niet alleen de richtlijnen en eisen van de overheid, maar ook het binnen de sector afgesproken Convenant Kwaliteit Kinderopvang 2013. Hierin staan de basiseisen voor kwaliteit die aanbieders en afnemers van de kinderopvang gezamenlijk hebben gemaakt. Bijvoorbeeld over de leidster-kind ratio: het maximaal aantal kinderen dat één pedagogisch medewerker mag opvangen. (Deze ratio is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen).

Indien u wilt kennismaken met het kinderdagverblijf dan kunnen we u natuurlijk altijd een gratis rondleiding geven.