Kinderdagverblijf Rotterdam

Kwaliteit en goede zorg in onze kinderdagverblijven in Rotterdam wordt door ons als een doel op zich gezien. Indien u kiest voor Kids wonderworld, kiest u voor een professioneel kinderdagverblijf waar de ontwikkeling van uw kind centraal staat. Wij zijn gevestigd in onder andere het centrum van Rotterdam en  in het oude westen in Rotterdam.

 

 

 

Kinderdagverblijf in Rotterdam | De Wereld

Kinderdagverblijf locatie De wereld ligt in het oude westen van Rotterdam en is een gezellige locatie waar een huiselijke sfeer hangt. In de soms drukke stad biedt dit kinderdagverblijf in Rotterdam een veilige en prettige sfeer. Dit wordt mede gecreëerd door de afgesloten tuin waarin de kinderen lekker kunnen spelen. Naast de eigen afgesloten tuin grenst deze kinderdagverblijf locatie aan een groot park, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Voor een Kinderdagverblijf in Rotterdam is Kids wonderworld een veilige keuze.

kinderdagverblijf met de juiste zorg

kinderdagverblijf met de juiste zorg in Rotterdam

Kinderdagverblijf in Rotterdam | Dribbel

U zoekt een kinderdagverblijf in hartje centrum van Rotterdam? Kinderdagverblijf de Dribbel is gelegen op een paar honderd meter van de Rotterdamse koopgoot en daarmee een zeer centrale locatie. De locatie kenmerkt zich door wederom een comfortabel kindvriendelijk ingericht dakterras, goed geschoolde pedagogisch medewerkers en een zeer ontspannen sfeer. Op dit kinderdagverblijf in Rotterdam zijn zowel babygroepen als verticale groepen. Voor een Kinderdagverblijf in Rotterdam is kids wonderworld de perfecte keuze.

Een kinderdagverblijf voor iedereen

Een kinderdagverblijf voor iedereen!

Kinderdagverblijf in Rotterdam regelen?

Wilt u uw kinderdagverblijf regelen in de regio Rotterdam? Wij bieden u dan graag de mogelijkheid om vrijblijvend te komen kijken op een van onze Rotterdamse locaties. Kids Wonderworld ziet het als de belangrijkste taak om kinderen te verzorgen en te begeleiden waarbij de focus op kwaliteit essentieel is. Wij zien het als doel om uw kinderdagverblijf in Rotterdam te faciliteren en u te ontzorgen. Wij zien de kinderen op al onze  kinderdagverblijf locaties als ‘onze kinderen’. Het staat buiten kijf dat wij niet alleen de richtlijnen en eisen van de overheid volgen, maar ook het Convenant Kwaliteit Kinderdagverblijf  waarin basiseisen voor kwaliteit staan opgesteld. Kinderdagverblijf Rotterdam is kids wonderworld.

Wij hopen u en uw kind(eren) binnenkort te mogen verwelkomen in Rotterdam.