Kinderdagverblijf Rotterdam centrum

Een Kinderdagverblijf in het centrum van Rotterdam is vaak net even wat anders dan een kinderdagverblijf buiten de stad of op het platte land. Een kinderdagverblijf in het centrum van een stad zoals Rotterdam heeft vaak een wat duurdere locatie voor de huurder. Daar staat tegenover dat het klanten bestand vaak stabieler is omdat ouders op het platteland makkelijker terug kunnen vallen op hun netwerk (bron). Daarnaast biedt een kinderdagverblijf in een grote stad zoals Rotterdam vaak een groep kinderen met een diverse achtergrond

Kinderdagverblijf Rotterdam centrum

Kinderdagverblijf Rotterdam centrum

 

 

 

 

 

 

 

Voor Kids Wonderworld maakt het niet uit of de kinderdagverblijf in Rotterdam centrum, of in het kleinste dorp van Nederland plaats vindt. Kwaliteit, liefde en zorg dien samen te komen en in samenwerking met pedagogisch begeleiders willen we onze kinderen een speelse en toch leerzame en vooral gezellige en gezonde tijd geven. Om er een beeld bij te krijgen kunt u hier een filmpje zien wat gemaakt is bij ons op de kinderdagverblijf in Rotterdam Centrum.

Kids Wonderworld biedt op verschillende locaties kinderdagverblijf aan. Dit is zowel buitenschoolse opvang (BSO), waar ook naschoolse opvang onder valt, alsmede gastouder opvang | Kinderdagverblijf Rotterdam centrum.

Goed contact tussen ouders en pedagogisch medewerkers is essentieel. Tijdens de breng- en haal momenten nemen we ruim de tijd om informatie over uw kind(eren) uit te wisselen. Het is zowel voor u als de pedagogisch medewerkers van belang te weten hoe het met uw kind gaat en of er bijzondere factoren zijn. Een kind is géén nummer en wij geven elk kind dan ook de aandacht die nodig is. Belangrijke informatie die we uitwisselen zijn bijvoorbeeld de slaaptijden, het eetgedrag, activiteiten die gedaan zijn en eventuele bijzonderheden. Zowel op de kinderdagverblijf Centrum Rotterdam, alsmede de kinderdagverblijf in het oude westen van Rotterdam en het kinderdagverblijf op de Oostzeedijk in de wijk Kralingen- Crooswijk werken wij samen met de ouders om de zorg voor de kinderen te optimaliseren. Gedurende het jaar worden op alle drie de Rotterdamse locaties de ontwikkelingen van uw kind bijgehouden door middel van het kindvolg-systeem. Naast de contactmomenten bij het halen en brengen, worden de observaties besproken tijdens de oudergesprekken | Kinderdagverblijf Rotterdam centrum.

Wilt u meer weten over de verschillende locaties; Kinderdagverblijf in Rotterdam Centrum, Kinderdagverblijf in het oude westen alsmede van de locatie in Kralingen -Crooswijk of wilt u vrijblijvend een gesprek met ons, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.