Baby opvang Rotterdam

Zoekt u baby opvang in Rotterdam? In de kinderverblijven van Kids WonderWorld in Rotterdam bieden wij dag opvang voor baby’s van 0 tot 4 jaar. Wij bieden  flexibele opvang aan die bestaat uit zowel hele of halve opvang.

Wij hebben een baby opvang in 4 locaties in Rotterdam. In het centrum van Rotterdam hebben we een baby opvang op locatie de Dribbel. In het oude westen bieden wij baby opvang in Rotterdam aan op locatie de Wereld. In Kralingen-Crooswijk bieden we baby opvang aan op de oostzeedijk op onze locatie Het Grote Rijk.

Wij bieden hele, halve en flexibele opvang aan. Bij Kids WonderWorld is het kind altijd het uitgangspunt. Vaste pedagogisch medewerkers begeleiden de groepen. Bij de groepsindeling houden we rekening met de ontwikkelingsfasen van de kinderen. We laten de situatie bij de dagopvang zo goed mogelijk aansluiten op de thuissituatie en een goed oudercontact is daarom erg belangrijk.

Baby opvang rotterdam

Baby opvang rotterdam

 

Baby opvang Rotterdam zoals het hoort

Rust en regelmaat ervaren jonge kinderen als houvast. De vaste routines en momenten voor spelen, muziek, rusten en eten bieden structuur. Dit geldt vooral voor de dreumesen en de peuters. Bij baby’s houden we zoveel mogelijk het ritme aan van thuis.

Geef baby’s de ruimte

De groepsruimten zijn veilig, gezellig, vertrouwd en uitnodigend. We willen de zelfstandigheid van de kinderen vergroten door bewegingsvrijheid en uitdaging te bieden. Ook kan elk kind zich even terugtrekken, als het daar behoefte aan heeft | Baby opvang Rotterdam.

Baby opvang en ouders

Bij de baby opvang is de baby altijd het uitgangspunt. Vaste pedagogisch medewerkers begeleiden de groepen. Bij de groepsindeling houden we rekening met de ontwikkelingsfasen van de baby’s. We laten de situatie bij de dagopvang zo goed mogelijk aansluiten op de thuissituatie en een goed oudercontact is daarom erg belangrijk.

Baby opvang Rotterdam | Vragen

Bij Kids Wonderworld hebben wij de belangrijke taak om de baby’s e verzorgen en te begeleiden. Wij vinden dat kwaliteit is hierbij essentieel is, bij de zorg voor ‘onze’ kinderen ligt de lat hoog. De baby opvang hanteert niet alleen de richtlijnen en eisen van de overheid, maar ook het binnen de sector afgesproken Convenant Kwaliteit Kinderopvang. Indien u interesse heeft, nodigen we u graag uit om via het contact formulier contact met ons op te nemen. We geven u dan vrijblijvend een rondleiding in een van onze vier baby opvang locaties in Rotterdam.